samo za 109kn. ušedite 50%

✅ Ušedite 50%

✅ 100% jamstvo zadovoljstva

✅ Plaćenje prilikom preuzimanja

Kurje oči

Čekičasti prsti

Plantarni fasciitis

Loša cirkulacija

Petni trn

Kandžasti prsti

Ovi praktični korektori za nožne prste savršeno se prilagođavaju obliku stopala zahvaljujući strukturi s gelom i ergonomskom dizajnu, ispravljajući i poravnavajući nožne prste i sprječavajući njihovo trljanje i preklapanje. Osim toga, pružaju ugodan osjećaj opuštanja i odmora u stopalima, pomažući u prevenciji i otklanjanju tegoba uzrokovanih kurjim okom, čekićastim prstima, plantarnim fascitisom, dijabetskim stopalima, lošom cirkulacijom, petnim trnom, kandžastim prstima itd.

KUPITI

Promjena koja se događa u korijenu palca stopala. U početku je vidljiva na način da stvara crvenilo na vanjskoj strani kosti palca te blagu bol prilikom nošenja zatvorene obuće. To je pravi trenutak kada bi trebalo početi nositi neko pomagalo.

Uzročnici hallux valgusa (čukalj) najčešće uska obuća, visoke pete, artritis no mogu biti genetske prirode.
 

Sadrži 2 separatora (po jedan za svako stopalo)
✅ Meki i ugodni na dodir
✅ Sprječava preklapanje prstiju, ispravlja držanje i potiče rad krvotoka
✅ Mogu se ohladiti ili ugrijati radi postizanja učinka hladnoće/topline
✅ Dimenzije 10 x 3 x 6 cm

Primit ćete ga vrlo brzo; u roku od 2-5 dana pošiljka će biti u vašem mjestu.

Svi proizvodi koje nudimo su 100% sigurni za korištenje, ali u slučaju da patite od neke bolesti ili imate bilo kakve sumnje,  prvo se obratite svom liječniku.

S 99% sigurnošću možemo reći kako se to uopće neće dogoditi, ali ako se ipak dogodi, posjetite sljedeći link https://hanksly.hr/uvijeti-poslovanja/